Descripció general de la plataforma Ternion ICOO

Ternion una plataforma d’intercanvi digital integrat amb llicència amb els objectius fiducjarnymi i serveis comercials. El seu objectiu és augmentar l’accessibilitat dels mercats moneda digital per una combinació de serveis financers moderns amb sistemes financers descentralitzats que facilitin i promoguin la innovació en el finançament de la criptografia. A més Ternion té com a objectiu fomentar la innovació en el finançament de kryptowalutowych moneda digital que donen suport negoci real i rendible basada en l’especulació, sinó de les forces naturals del mercat.
Aquesta plataforma té la comunitat Ternion va tractar de superar alguns dels desafiaments que el sistema de la criptografia està avaluant actualment, com ara la manca de confiança a l’ICO, la fiabilitat dels recursos digitals que, l’intercanvi de la criptografia, que tenen un nivell molt més baix en comparació amb les empreses que tradicionalment establerta, corretatge i dificultats per fer dotzenes criptogràfiques com un mètode de pagament
Ecosistema Ternion Ternion ecosistema
consta de tres components que treballen junts i Ternion suport (TRN) com una plataforma útil per a la moneda.
Canvi
Canvi Ternion és la plataforma configurable, rendible i eficient intercanvi, que permet als usuaris modificar la criptografia de xifrat i criptografia criptografia i xifrat. L’objectiu principal de la borsa és oferir als minoristes una solució de xifrat completa.
Els processadors de pagament de Ternion
faciliten els pagaments entre proveïdors i clients. Els usuaris rebran una targeta de dèbit a través del qual podran realitzar pagaments. El proveïdor pot triar rebre pagaments processats en assignació o assignació criptogràfica.
Fons de Liquiditat de Ternion
Aquesta és l’essència dels altres dos components. Això garanteix que no es produirà la inflació de token TRN i no estalviarà els fons recaptats per al desenvolupament de la plataforma Ternion.
El
token Ternion TRN és un token compatible amb ERC20 que actua com a token de l’eina a la plataforma per pagar comissions d’intercanvi o transferència de tokens a l’intercanvi Ternion. A més, els tokens asseguren la compatibilitat amb tots els marcadors compatibles amb l’ERC20, en benefici de tots els usuaris de l’ecosistema de Ternion.
Per què val la pena invertir a Ternion?
La plataforma està disponible gràcies a les aplicacions per a plataformes mòbils i aplicacions d’Internet, cosa que fa que sigui convenient no només per a jugadors institucionals, sinó també per a un dels inversors minoristes.
Ternion realitzarà una auditoria anual de les funcions de transacció i plataforma per garantir la transparència i credibilitat de la informació sobre el progrés futur.
Ternion Exchange té una llicència comercial europea i compleix totes les normatives europees establertes per a la transmissió a bord per a controls ràpids.
La plataforma compta amb un ampli servei d’atenció al client que també inclou la millor gestió que ajudarà els clients quan tinguin problemes o problemes relacionats amb Ternion.
Paràmetre ICO Ternion (TRN token)
Token: TRN
crèdit Protocol: ERC20
total de Token: TRN 95 milions
de pre-venda del lliurament de la moneda: 22.500.000 TRN
token de lliurament a ICO: 53.500.000 TRN
Data Pre-venda :. Activa, fins al 28 de juny de, 2018 r
data ICO :
ronda al juny 29 d’agost, el 29 de taxa: $, 65 TRN 1
B ronda 30, del 30 d’agost a octubre, la taxa de canvi: 1 $ 2,10 TRN
ronda C l’1 de novembre, 30 de desembre és l’intercanvi: 1 TRN 3, 23 USD
Soft cover: 5.000.000 Un disc
de coberta: 65.000.000
TAULA MARCIA
Q1 2018
Inici del desenvolupament de l’intercanvi.
T2 2018
Venda pública. Intercanvi de cases
T3 2018
Venda pública.
intercanvi descentralitzat beta tancada durant el primer trimestre de 2018
. L’intercanvi s’intercanvia amb marges. S’inicia el desenvolupament de l’intercanvi descentralitzat. Intercanvi de liquiditat al grup de diners.
Q1 2019
Comença el desenvolupament del pagament de Ternion. S’iniciarà l’intercanvi descentralitzat. Bonificació comercial per a pagaments beta tancats.
T2 2019
Inicia el pagament.
EQUIP
Informació detallada:
Lloc web: https://ternion.io
ANN: https://bitcointalk.org/index.php?topic=4623236.msg41743899#msg41743899  https://ternion.io/?utm_source=bitcointalk&utm_blog=bounty



Author: iis dermasandi
Bitcointalk Profil: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2010298
Telegram: @iis iis 

Komentar

Postingan populer dari blog ini

TERNIÓN – FINANS FINANSYÈL AK DWA LEGAL

Ternion - hybridikrypto-vaihto Fiat Gatewayn ja Integrated Merchant Servicesin kanssa

PWOJÈ TERNION