Представяне на форума на ICN в Терния

 
 
Trnian Gateway Fiat и noniakahi цифрова централа с търговски услуги платформа душа на. Това децентрализирано kālā’ōnaehana и улеснява с намерението да увеличи пазарния наличието на kriptovalyutnogo в тази книга парични услуги насърчаване на проекти за kriptovom за насърчаване на по-висок растеж на Ternion криптографски kriptofinansirovanii подкрепа на истината и правата на родния бизнес пазарни спекулации и -monnaie.
 
 
Той е в обхвата на Trnian общност в изслушване, насочени към решаване на някои от проблемите, пред които са изправени Kriptovolitni market’ōnaehana този ден, както и липсата на доверие в безопасността на техните цифрови стоки на ICO, на по-малко строги стандарт традиционната посредничество Kriptobmenah от тези, одобрени от фирмата, и да видим e’e’e Kriptotrmni като вида на проблемите на плащане.
 
 
 
 
Тернян изолатор 
Три аспекта на болестта на Ternian работят заедно и помагат на Ternian (TRN) да я превърнат в пазар в реално време.
 
 
Промяната 
Trnian също ще трябва да осигури мащабируема, автоматизирана и ефективна операционна система от Fiat конвертор и Cryptography Crypto криптиране, криптография. В главното менюЗа същата стойност са същите като бизнес корпорациите в бизнес криптографа.
 
 
Променете плащането 
Бизнес освобождаването започва с продавач между търговците и техните клиенти. Потребителите ще получат кредитна карта, за да могат да използват заплащане. След това доставчиците ще изберат плащания по FIFA или подобен процес на Crypto.
 
 
Финансовият фонд Ternian 
Това е сърцето на две магарета. Това гарантира, че марковите марки на TRN не са успели, тъй като могат да водят записи за развитието на уебсайта на Ternian.
 
 
Показва NRT 
NRT е подобна на ключовата дума ERC20 и служи като основа за превръщане на покупната цена в успешна комисионна или за адаптиране на политиката Тернион към сектора на продажбите. Освен това, генерирането на оптимална ефективност с ERC 20, което изисква всички потребители на Ternian населението.
 
 
Защо да не купувате Ternian?
 
 
Програмата е изградена като безплатен уеб браузър и софтуер и няма значение само за интернет играчи, но е посветена и на всеки клиент.
 
 
Terniyan ще завърши годишния преглед на работата и дейностите на програмата за управление на погрешни схващания и доверие в обществото за бъдещето на бъдещето.
 
 
Това е Фармацевтичен склад на тернийската фондова борса и е приела всички приложими разпоредби относно маркетинга на бързо превозно средство.
 
 
Има пълни услуги за подкрепа на конференции и добри взаимоотношения, за да помогне на потребителите с тернийски проблеми и проблеми.
 
 
Дизайнът на ICO Ternion (Token TRT) 
Показване: TRN 
Символ: ERC20 
Значителен знак: 95 000 000 NRT 
Собственик преди продажба: 22,500,000 TRN 
Той е валиден за ICO: 53,500,000 TRN 
Дата на записване: До 28 юни 2018 г. 
Време на ICO: 
29 май 29 август 29 Промяна на търговията: 1 TRN USD 0.65 
B Nov 30 Остров 30 корабни документи 2.10 USD 1 TRN 
C ден 1 ноември 30 билета за закупуване: 1 USD TRN 3, 23
 
 
Уебсайт: 5 000 000 
Прочетете: 65 000 000
 
 
 
 
Вижте статус.
 
 
Уебсайт: https://ternion.io
Телеграма: https://t.me/TernionOfficial
 
 
 
 
 
 Author: iis dermasandi
Bitcointalk Profil: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2010298
TELEGRAM: @iis iis

Komentar

Postingan populer dari blog ini

TERNIÓN – FINANS FINANSYÈL AK DWA LEGAL

Ternion - hybridikrypto-vaihto Fiat Gatewayn ja Integrated Merchant Servicesin kanssa

PWOJÈ TERNION