Obaveštenje o Tennessee-u

TERNION je CRYPTO HYBRID CHANGER sa PHYTOMASS ENTRY DOOR i poluintegrisanim servisom. Tunel tuning je skalabilan, licenciran i fokusiran da kreira postavke za CRYPTO, CRYPTOGRAPHYY i COMMYCE. Promene u ICO statusu će se promeniti. Ovo će biti fokusirano preseljenjem u centralizovan objekat.
 
 
 
 
O Ternion Ternion je hibridna digitalna imovina podržana od strane finansijskog ekosistema koji podržava likvidnost kroz unosne trgovačke aktivnosti. To je ono što mislite sa vlasnikom potpisa. Povećajte smanjenje osoblja i kolaps imovine. Plaćanje poverljivih plaćanja za proizvode i usluge koji koriste kriptokovidnost bez gubitka ili ne izvršavanja transakcija zbog fluktuacija cena. Uzmite VIP tretman prilikom rada na Ternie Exchange. Popust na vozu kada plaća Ternion. Plaćajte online putem elektronskog novca i primite drugi poziv za Ternion Payments. Ako donirate novčićeve Ternion-a na prvobitnu ponudu, dobićete samo više od logotipa: kriptocurrency pristupa potrošačima, devet Prošlo je u budućnosti sa pouzdanim finansijskim instrumentom koji omogućava prodavcu da prikazuje bilo koju unutrašnju generaciju prihoda u Ternievom ekosistemu, koji je da održi Ternijev likvidni fond. Korisna karakteristika kartice Ternion na isti način na koji se finansijski model Terniona oslanja na prirodne snage tržišta kako bi podržao likvidnost Terniona. TRN Token je dobro integrisan u Ternion Ternion Exchange, a Ternionov rokovni ekosistem menja brzinu fakturisanja kompanije. Ovaj mehanizam korisnosti može povećati potrebu za TRN tokenom, a zatim Tokeni se vraćaju u ekosistem. Sadržaj lanca snabdevanja i potražnje Ternion Exchange je objekat centralno upravljan i autentifikovan koji omogućava enkripciju, šifriranje i šifriranje za komercijalnu trgovinu. U post-ICO fazi, razmjena postaje hibrid. Ovo omogućava centralizovane, distribuirane razmene. Ternion procesor plaćanja nudi kartice korisnicima kao gateway za plaćanje koji se mogu koristiti na osnovu diskrecije posla. Korisnici mogu platiti prodavcu i putem debitne kartice. Prodavci mogu primeniti Ternion API u načinu plaćanja da biraju između plaćanja ili valute kodirane za robu i usluge. Ovo je moguće integrišući Exchange u sistem. Ternion fond likvidnosti je kompatibilan sa dva poslovna modela i predstavlja okosnicu platnih i platnih procesora. Fond je takođe odgovoran za otkup toka, koristeći četvrtinu profita kompanije i podsticaja za suočavanje sa inflacijom. Tehničke specifikacije Kompatibilan sa ERC20 Pruža kompatibilnost između svih ERC20 kompatibilnih kartica, Značajne prednosti za sve korisnike Ternion-a.RegulacijaTermion Exchange ekosistem ima evropsku licencu za šifrovanu transakciju. API Integracija No.FVR000209IXIntegrirani FIX API. Želimo da integrišemo i učestvujemo u ostatku API-ja. Ruta
 
 
 
 
Razvoj Exchange će početi u prvom kvartalu 2018. U drugom tromjesečju 2018. kao javni prostor. Burza javno prodaje u Q3 2018. Q4 2018 Beta nije decentralizovana. Transakcije zamjene margine. Počinje razvoj distribucije. Proširiti fond za zamenu likvidnosti. Ternie isplata početi u prvom kvartalu 2019. godine za plaćanje Exchange neosiguranih Claunch Beta. Swap Prime Launch. Plaćanje Q2 2019 počinje. ICO Ternion parametara (TRN token) karticu: Protokoli TRNToken: Token ERC20Totale: 95 miliona TRNToken isporuke pre prodaje: 22,500,000 TRNToken dati ICO: 53500000 TRNPresales dan: aktivnosti do juna 28 Godine detalji 2018. prodaja šifra: TRN: protokol token kod: ERC 20 Ukupno tokena: TRN 95 miliona ponuda prije kupnje kartice: 22,500,000 TRN ICO kartica nudi: 53.
 
 
 
 
 
Više informacija:
Pratite nas na Twitteru: https://twitter.com/ternalizfficial
 
 
 
 Author: iis dermasandi
Bitcointalk Profil: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2010298
Telegram: @iis iis

Komentar

Postingan populer dari blog ini

TERNIÓN – FINANS FINANSYÈL AK DWA LEGAL

Ternion - hybridikrypto-vaihto Fiat Gatewayn ja Integrated Merchant Servicesin kanssa

PWOJÈ TERNION