TERNION TOKEN




Ternion és una plataforma d’intercanvi de llicències digitals integrada amb la porta d’entrada i serveis comercials de Fiatovou. Es tracta d’ampliar l’accés al mercat kriptovalyutnogo combinació dels serveis financers moderns, sistemes financers descentralitzats per facilitar i promoure la innovació en el finançament kriptovom. A més Ternion per promoure la innovació en el desenvolupament de moneda digital kriptofinansirovanii que té un suport real per a un negoci rendible, i no en l’especulació sinó en forces naturals del mercat. 
 

 
 
 
Detalls vendes simbòlic: 
Crèdit: TRN 
protocol token: ERC20 
total token: 95.000.000 TRN 
subministrament de xips a pre-: 22.500.000 TRN 
xip d’Administració ID: 53.500.000 TRN 
Prevenda Data: Actiu fins al 28 de juny de, 2018 
Data de l’OIC: 
tot – juny 29 – la tarifa d’agost de 29 monedes 1 USD = 0,65 TRN 
Ronda B – 30 agost al 30 d’octòbre del tipus de canvi: 1 USD = 2,10 TRN 
Ronda C – 1 de novembre de al 30 de desembre la taxa de canvi 1 = 3,23 TRN 
tapes ICO: 
suau: $ 5000000 
límit estricte: $ 65 milions de 
 

 
Model financer: el preu dels actius del token 
Per Ternion era més fàcil d’usar per tal de proporcionar liquiditat fiable, que opera sobre la base d’un model basat en el mercat financer. Ternionowy model financer i dels ecosistemes que el suporta, proporciona el testimoni Ternion. Tornion tòner (TRN) és una part integral de l’ecosistema i serveix com la moneda nacional per als tres fonaments bàsics Ternion de la Borsa, Ternon pagaments i les reserves de liquiditat. 
Publicitat per crear 
models financers basats en l’ús de fitxes que es mostren per oferir diversos avantatges clau. la crema al nivell de les fitxes variarà depenent dels ingressos de l’ecosistema de Ternion i no es pot garantir. Hem desenvolupat tres escenaris que permetrien als dipositants per explicar millor la relació entre els ingressos i els beneficis atorgats símbol 

La integrada 
plataforma està disponible a través d’aplicacions per a plataformes mòbils i aplicacions web, el que no només és adequat per a institucional, sinó també per a tots els inversors minoristes. 
Empreses transparents i fiables 
Ternion realitza un control anual de transaccions i operació de plataforma per assegurar la transparència i la responsabilització i informar al públic sobre el progrés. 
Compliment de la normativa 
Exchange Ternion té una llicència comercial europea i compleix totes les normes europees establertes sobre transferència a bord per a una ràpida inspecció. 
Atenció al client de 24 hores al dia La 
plataforma té un servei d’atenció al client complet que inclou fins i tot la millor gestió que ajudarà els clients si tenen problemes o problemes amb Ternion. 
pla: 
treballar en l’ecosistema de Terniona és la nostra tasca principal per reduir el temps entre les etapes principals i permetre als inversors accedir a l’ecosistema de Ternion immediatament després de la venda pública. Això ens dóna un avantatge decisiu sobre els competidors que solen estar exposats a temps de lliurament llargs després de l’ICO.El mapa següent abasta totes les etapes principals de desenvolupament de l’ecosistema de Ternion. 

Q1 2018 
Inici del desenvolupament de l’intercanvi. 
T2 2018 
Venda pública. Intercanvi de cases 
T3 2018 
Venda pública. 
Quart final del 
mercat beta tancat descentralitzat. La borsa gira amb marges. S’inicia el desenvolupament de l’intercanvi descentralitzat. Intercanvi de liquiditat al grup de caixa. 
Q1 2019 
Inici del desenvolupament de pagaments de Ternion. Comença un intercanvi descentralitzat. Bonificació tancada a la transacció Beta anterior. 
T2 2019 
Inicia el pagament.
 

EQUIP
 

 
 
Per obtenir més informació: 
 
Pàgina web: https://ternion.io/
Informe tècnic: https://ternion.io/TernionWhitepaper_en.pdf
Telegrama: https://t.me/TernionOfficial
Twitter https://twitter.com/ternionofficial
Facebook: https: // www.facebook.com/ternionofficial/ 

 https://ternion.io/?utm_ font = & bitcointalk utm_blog = recompensa



 Author: iis dermasandi
Bitcointalk Profil: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2010298
Telegram: @iis iis

Komentar

Postingan populer dari blog ini

TERNIÓN – FINANS FINANSYÈL AK DWA LEGAL

Ternion - hybridikrypto-vaihto Fiat Gatewayn ja Integrated Merchant Servicesin kanssa

PWOJÈ TERNION