Uusi kolminkertainen standardi blockchain-tekniikassa

 
 
Hei ystävät, tässä uudessa artikkelissa haluan esitellä Ternion-projektin sinulle ja lisätietoja, keskustelen seuraavista;
Yksi laajalti käytetyistä ilmaisuista maailmanlaajuisesti on “asiakas saapuu ensin tai asiakkaat ensin”, mutta todellisuudessa jotkut yritysyritykset eivät pidä sanoissaan.
Ternion seisoo väkijoukosta varmistaakseen, että asiakkaat ovat mittakaavassaan.
Nyt päästään liikkeelle. Kun avaat Ternionin valkoisen kirjan, sinut tervehtyy tämän lausunnon kanssa, jossa sanotaan: “Perinteisten ja hajautetun talouden välisen kuilun välinen rajaaminen” (lähde:https://ternion.io/TernionWhitepaper_en.pdf )
 
 
Mikä on Ternion?
Ternionilla tarkoitetaan https://www.merriam-webster.com:n antamassa määritelmässä Triadi tarkoittaa unionia tai kolmen tai trio-ryhmän ryhmää. Ternion on Viron hallinnoima hyvin hallittu salausvaihto-alusta, jonka tavoitteena on antaa viiden tähden palvelut fiat-to-crypto- ja crypto-to-crypto -vaihtoihin. Tiimi on hankkinut menestyksekkäästi luvan tai lisenssin (FVR000209), joka on vertailukelpoinen kuin se, joka on myönnetty NASDAQ: lle. Foorumi käynnistetään 2018 ja 2019 toisen vuosineljänneksen aikana, jolloin Ternion alkaa tarjota maksupäätelaitteita sekä kauppiaille että yksityishenkilöille.
Ternion ei ole pelkästään foorumi vaan kekseliäs muoto, jolla varmistetaan, että pääsy on mahdollista vaihtaa fiat ja cryptocurrency. Decentralization exchange (DEX), joka antaa alustalle tarvittavan edun, integroituu alustalle, mikä auttaa saavuttamaan asetetut tavoitteensa.
Tietyt ominaispiirteet:
Katso video:
 
 
 
 
Ternion koostuu kolmesta osasta, joita ovat Ternion Exchange, The Liquidity Fund ja Ternion Payments, joita hallitsevat merkittävä emoyritys Ternion OU.
Tutustumme yksittäisiin komponentteihin:
• Ternion Exchange: Tämä toimii päivittäin ja sillä on kellotaulu, joka on erittäin turvallinen, suojattu ja läpinäkyvä.Ternion-maksuja voidaan tehdä tarjoten viiden tähden palvelut käyttökokemukselle ja käytettävyydelle. Exchange-komponentti täyttyy voiton tuottavana varmuuskopiona, joka auttaa Ternionin maksuvalmiusrahaston komponenttia. Se aloittaa ensimmäisenä lentoonlähtöisenä keskitetynä salausvaihtoehtona tarkasti määritellyillä kohokohdilla, jotka ovat parempia kuin muut vaihto-alustat. Syynä tähän on yksinkertainen: tarjota kattava ratkaisu kriittisten valuuttojen jälleenmyyjille ja odottaa innolla rakentavan vaihto-osan toista vaihetta hajautetulla vaihtojärjestelmällä. Vertaamalla Ternionin vaihtoa muihin, voidaan todeta, että Ternion tarjoaa säänneltyjä, helposti saatavilla olevia, tehokkaita ja ylläpitäviä palveluita.
 
 
 
 
Ternion Exchange ei pääty sinne vaan edelleen tarjoamaan alennuksia ja kannustimia käyttäjille riippuen tapahtuman koosta. 
 
 
 
 
• Ternion Likviditeettirahasto: Tämä antaa Ecosystem Capitalin, hallinnoi Ternion Exchange Trading Poolia ja valvoo Ternionin maksuvalmiutta. Voin lopullisesti sanoa, että Ternionin maksuvalmiusrahasto on Ternion-alustan ydinosa, koska se hallitsee vaihtoa toisesta päästä ja polttoaineena myös maksuosaa toisessa päässä.
• Ternion-maksu: Onko kyky vastaanottaa kryptourvallisuus- ja fiat-arvoja, valvoa rahoituslaitosta ja sillä on selkeä API-integraatio. Tulot tuotetaan pienellä maksumaksulla jokaisesta vaihto-osuudesta. Ternion OU hyödyntää tätä tuloa ostamaan takaisin ja polttamaan TRN-rahakkeita vähentääkseen nimellistarjousta neljännesvuosittain. Ternion-maksut muodostavat kiinteät salauskorvauskurssit vaihdon voimassaoloaikana ja myös toteuttavat toimenpiteitä petosten välttämiseksi kauppiaiden ja käyttäjien välillä pilkkaamisesta järjestelmään.
Kiinnostavaa tapahtumaa peruutettaessa Ternion-alusta vastaa kustannuksista.
 
 
 
 
Nyt kun meillä on eri komponenttien yksityiskohdat, päästään syvemmälle.
Token avaaminen:
Ternionilla on käyttöliittymä symbolilla TRN. Siinä on neljä desimaalia. Tämä merkki toimii porttikäytäväksi, jotta käyttäjät voivat käyttää jokaista osaa tämän suuren alustan. Sitä käytetään maksuihin, vaihtoihin ja maksuvalmiuteen.Katso alla oleva taulukko:
 
 
 
 
 
 
TRN Tokens on rakennettu Ethereum ERC20: een ja säilytetään yhteensopivassa ERC20-lompakossa ja sitä voidaan vaihtaa.
Token rakenne: (katso alla oleva taulukko)
 
 
 
 
 
 
Token myynti:
Lipunmyynnin tapahtuma jaetaan kolmeen kierrokseen eli kierroksiin A “B” ja “C”. Ensimmäinen kierros “A” alkoi 29. kesäkuuta 2018 – 29. elokuuta 2018, kierros “B” alkaa 30.8. – 30.10. Ja viimeinen kierros “C” järjestetään 1. marraskuuta – 30. joulukuuta.
Ensimmäisessä vaiheessa 22 500 000 TRN-merkkiä myydään 0,65 $ jokaiselle TRN-tunnukselle, jonka alennus on 80%.Toisessa vaiheessa “B” myydään yhteensä 41 500 000 TRN-merkkiä, mutta toisella ja korkeammalla hinnalla, joka on 2,10 $ per TRN, 35 prosentin alennuksella ja viimeiseksi kierroksella C on yhteensä 12 000 000 TRN merkki myytävänä 3,23 $.
 
 
Token jakelu:
 
 
Tiimi: Ternionilla on noin 21 älykästä ja hyvin valittua tiimin jäsentä ja neuvonantajaa. Haluaisin, että tiedät lisätietoja niistä napsauttamalla tätä linkkiä: https://ternion.io/TernionWhitepaper_en.pdf
Hallinto ja yritysrakenne: katso kuva alla:
 
 
 
 
Lopuksi etenemissuunnitelma:
 
 
 
 
Lopuksi, syy siihen, miksi laitoin niin paljon aikaa kirjoittamaan tämä artikkeli on yksi: olen vahvasti uskovainen, että Ternion-alusta on seuraava “iso juttu”, joka tapahtuu hyvää crypto-maailmalle, joten kannustan sinua panostamaan siihen . Paras asia he sanovat löytyy odottamattomissa paikoissa. Foorumi on kaikille, osallistujille, kauppiaille ja jokapäiväiselle kuluttajalle, jotka ovat aina tasonne, joten voit paremmin. Liity ICO: han. Varhainen lintu on palkitsevaa!
 
 
Verkkosivusto: https://ternion.io/
 
 
 
 
 Author: iis dermasandi
Bitcointalk Profil: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2010298
TELEGRAM: @iis iis
 

Komentar

Postingan populer dari blog ini

TERNIÓN – FINANS FINANSYÈL AK DWA LEGAL

Ternion - hybridikrypto-vaihto Fiat Gatewayn ja Integrated Merchant Servicesin kanssa

PWOJÈ TERNION